Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 250 g groene asperges, geschild
- 500 g witte asperges, geschild
- 2 stengels vers citroengras, in stukken
- 500 g water
- 100 g ui, gehalveerd
- 50 g boter, koud, in stukken
- 100 g bloemige aardappelen, in blokjes (2 cm)
- 100 g droge witte wijn
-
2
tl groentebouillonpasta
o 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - ½ citroen liefst biologisch, de schil en het sap
- 100 g kokosmelk
- 1 tl zout, volgens smaak
- 3 snuifjes gemalen nootmuskaat
- 4 snuifjes currypoeder
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 942.2 kJ / 225.2 kcal
- Proteine
- 4.8 g
- Carboidrati
- 9.8 g
- Grassi
- 15.8 g
- Fibre
- 2.8 g
Nelle collection
Ricette alternative
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1h 10min
Rabarbertaart
55 Min
Pompoensoep, vis met rijst en groenten, appel-peercrumble
1 Std.
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55 Min
Geel gekleurde eieren
55 Min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Nessuna valutazione
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35min
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30 Min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Nessuna valutazione
Romige aspergesoep
25 Min