Dispositivi & accessori
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
Prep. 10min
Totale 3h 10min
4 stuks
Ingredienti
Pizzadeeg
-
water120 g
-
verse gist5 g
-
suiker½ tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
broodbloem200 g
-
zout1 tl
Pistache pesto
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)20 g
-
pistachenoten90 g
-
teentje knoflook (opzionale)½
-
verse basilicumbladeren3
-
extra vergine olijfolie40 g
Topping
-
Stracciatella kaas (gemaakt van Italiaanse buffelmelk)80 g
-
mortadella in plakjes60 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 stuk
Sodio
384.3 mg
Proteine
19.5 g
Calorie
2200.8 kJ /
526 kcal
Grassi
30.8 g
Fibre
3.8 g
Grassi saturi
7.8 g
Carboidrati
44.3 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Pizza 2.0
7 ricette
Benelux
Benelux
Pizza Gourmet
10 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Lasagne Bolognese met Verse Spinazie Pasta
3h
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1h 50min
Bietencarpaccio met Burrata
Nessuna valutazione
Champagne crème cake
Nessuna valutazione
Boter plank met spinaziepesto
10min
Vegan mini cheesecakes
4h 30min
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Nessuna valutazione
Ingelegde champignons
Nessuna valutazione
De eerste hap: Zalm met Groenten
Nessuna valutazione
Pesto met basilicum
5min
Ananas zandkoekjes
2h
Bananen-druivenpudding zonder toegevoegde suikers
1h