Dispositivi & accessori
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
Prep. 10min
Totale 3h 10min
4 stuks
Ingredienti
Pizzadeeg
-
water120 g
-
verse gist5 g
-
suiker½ tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
broodbloem200 g
-
zout1 tl
Pistache pesto
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)20 g
-
pistachenoten90 g
-
teentje knoflook (opzionale)½
-
verse basilicumbladeren3
-
extra vergine olijfolie40 g
Topping
-
Stracciatella kaas (gemaakt van Italiaanse buffelmelk)80 g
-
mortadella in plakjes60 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 stuk
Sodio
384.3 mg
Proteine
19.5 g
Calorie
2200.8 kJ /
526 kcal
Grassi
30.8 g
Fibre
3.8 g
Grassi saturi
7.8 g
Carboidrati
44.3 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Pizza 2.0
7 ricette
Benelux
Benelux
Pizza Gourmet
10 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Nessuna valutazione
Popcorn-ijs
Nessuna valutazione
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Nessuna valutazione
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1h
Reuben sandwich met gegrild rundvlees
Nessuna valutazione
Spookachtige pizza
Nessuna valutazione
Hollandaisesaus
15min
Hamkroketten met snelle bechamelsaus
9h 15min
Choronsaus
20min
Béarnaisesaus
Nessuna valutazione
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
25min
Béchamelsaus
15min