Dispositivi & accessori
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
Prep. 10min
Totale 3h 10min
4 stuks
Ingredienti
Pizzadeeg
-
water120 g
-
verse gist5 g
-
suiker½ tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
broodbloem200 g
-
zout1 tl
Pistache pesto
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)20 g
-
pistachenoten90 g
-
teentje knoflook (opzionale)½
-
verse basilicumbladeren3
-
extra vergine olijfolie40 g
Topping
-
Stracciatella kaas (gemaakt van Italiaanse buffelmelk)80 g
-
mortadella in plakjes60 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 stuk
Sodio
384.3 mg
Proteine
19.5 g
Calorie
2200.8 kJ /
526 kcal
Grassi
30.8 g
Fibre
3.8 g
Grassi saturi
7.8 g
Carboidrati
44.3 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Pizza 2.0
7 ricette
Benelux
Benelux
Pizza Gourmet
10 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Pad Thai
45min
Speculoos Druiven Tiramisu
1h
Speculoos druiven tiramisu
1h
Ovengebakken Groentechips
1h 45min
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Nessuna valutazione
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Nessuna valutazione
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1h 20min
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
4h
Spinazierisotto met asperges
40min
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30min
Bloemige Focaccia
Nessuna valutazione
Indiase mosterd
Nessuna valutazione