Dispositivi & accessori
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
Prep. 10min
Totale 3h 10min
4 stuks
Ingredienti
Pizzadeeg
-
water120 g
-
verse gist5 g
-
suiker½ tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
broodbloem200 g
-
zout1 tl
Pistache pesto
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)20 g
-
pistachenoten90 g
-
teentje knoflook (opzionale)½
-
verse basilicumbladeren3
-
extra vergine olijfolie40 g
Topping
-
Stracciatella kaas (gemaakt van Italiaanse buffelmelk)80 g
-
mortadella in plakjes60 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 stuk
Sodio
384.3 mg
Proteine
19.5 g
Calorie
2200.8 kJ /
526 kcal
Grassi
30.8 g
Fibre
3.8 g
Grassi saturi
7.8 g
Carboidrati
44.3 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Pizza 2.0
7 ricette
Benelux
Benelux
Pizza Gourmet
10 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
35min
Cider-Kipstoofpot
Nessuna valutazione
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Nessuna valutazione
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Nessuna valutazione
Butter Chicken
1h
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1h 30min
Gevulde vis
1h 50min
Groentetaart met korst van kikkererwtenmeel
Nessuna valutazione
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2h 30min
Pisco sour
10min
Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar
Nessuna valutazione
Kip tikka masala
1h 10min