Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Zanddeeg
- 150 g bloem, en meer om te bestuiven
- 80 g boter, koud, in blokjes (2 cm)
- 50 g water, koud
- 1 snuifje zout
Vulling
- 80 g ui, in stukken
- 350 g kippenborst, ontveld en ontbeend, in blokjes (1 cm)
- 220 g water
- ½ kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
- 1 gedroogd laurierblad
Saus
- 25 g boter, in blokjes
- 25 g bloem
- 150 g melk
- ½ tl zout, naar smaak
- ¼ tl gemalen witte peper, naar smaak
- 80 g witte asperges, gekookd, in schijfjes (2 cm)
- 1 el verse peterseliebladeren, grof gehakt, als afwerking
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 1122 kJ / 267 kcal
- Proteine
- 14 g
- Carboidrati
- 22 g
- Grassi
- 12 g
Nelle collection
Ricette alternative
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50min
Hamkroketten met snelle bechamelsaus
9h 15min
Virgin appel cider old fashioned
Brak ocen
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Brak ocen
Vloeibare custard
Brak ocen
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
Brak ocen
Flan van asperges met zeetong
Brak ocen
Asperges en prosciutto cannoli
Brak ocen
Runderpastei met bier
1h 40min
Asperge ovenschotel
1 Std. 30 Min
Taartje zonder koken met zalm en dille
1h 15 min
Glutenvrije broodjes zonder granen
1h 20min