Versioni compatibili
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Smoked salmon and avocado salsa
- 1 tbsp spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces
- 80 g smoked salmon
- 10 fresh baby spinach leaves (optional)
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon), to taste
- ½ avocado, flesh only, cut into cubes (1 cm)
Poached egg pots
- 700 g water
- 150 g fresh baby spinach leaves, stalks removed
- ½ tsp sea salt
- 30 g pouring (whipping) cream
- 1 tbsp Parmesan cheese, grated
- 2 eggs
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1539.5 kJ / 366.6 kcal
- Proteine
- 23.4 g
- Carboidrati
- 2.6 g
- Grassi
- 28.3 g
- Grassi saturi
- 8.1 g
- Fibre
- 5.3 g
- Sodio
- 1333.5 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Seared steak and rocket salad
20 min
Pink scramble
15 Min
Green bean bundles, potatoes and thyme butter
50 Min
Prawn salad with horseradish cream
1 Std.
Sunday lamb roast
1h 55min
Chilli and garlic prawns
1 Std. 10 Min
Avocado and goats cheese smash
5 Min
Simple steamed salmon
30 Min
Steamed asparagus with caper crumbs
30 Min
Salmon with fennel and apple salad
1 Std. 20 Min
Spiced lamb roast (MEATER+®)
29h 50min
Garlic prawns
25 Min