![Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6) Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7f7bec18-0c55-46a5-b81b-21fa462cc5f1/Derivates/c7aa32ad-0975-44d4-a032-0fc3d5182792.jpg)
Versioni compatibili
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Yorkshire puddings
- 140 g plain flour
- 100 g milk
- 100 g cold water
- 4 eggs
- ½ tsp sea salt
Roast beef with wholegrain mustard crust
- 20 g vegetable oil, plus extra to grease
- 200 g onion, cut into wedges (4 cm)
- 100 g celery, cut into pieces (3 cm)
- 100 g carrot, cut into pieces (3 cm)
- 4 tbsp red wine
- 2000 - 3000 g roast beef (e.g. rib roast, rump and sirloin - see Tips)
- 1 - 2 pinches sea salt, to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to season
- 1 tbsp wholegrain mustard
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 650 g water
- 30 g plain flour
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 20 g tomato paste
- 1 - 2 dashes Worcestershire sauce
- 1 tsp VEGEMITE® (optional)
- 2 bunches asparagus, trimmed
- 2 bunches broccolini, trimmed
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 3986.9 kJ / 949.3 kcal
- Proteine
- 120.4 g
- Carboidrati
- 29.5 g
- Grassi
- 36.5 g
- Grassi saturi
- 12.3 g
- Fibre
- 5.9 g
- Sodio
- 997 mg
Ricette alternative
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 Min
Garlic and herb butter
10 min
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3h 35 min
Custard
10 min
Beef and beer pie
1h 40min
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2h
Roast beef with Yorkshires and gravy
3h 15min
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1h 15min
Rosemary and eschalot gravy
30 Min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15 Min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 Min
Béchamel sauce (TM6 )
15 Min