
Dispositivi & accessori
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
Prep. 15min
Totale 45min
4 portions
Ingredienti
-
russet potato (approx. 12 oz)1
-
broccoli stems12 oz
-
extra virgin olive oil divided1 oz
-
salt plus extra to season, to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to season, to taste¼ tsp
-
Parmesan cheese1 oz
-
yellow onions in pieces4 oz
-
celery in pieces2 oz
-
carrots in pieces2 oz
-
garlic clove1
-
onion skin broth, homemade (see Tip)28 oz
-
crème fraîche4 oz
-
green onions thinly sliced2
Valori nutritivi per 1 portion
Calorie
312 kcal /
1305 kJ
Proteine
8 g
Grassi
20 g
Carboidrati
29 g
Fibre
2 g
Grassi saturi
9 g
Sodio
1237 mg
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in

No Waste
13 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti

Refresh and Revitalize
10 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti