Dispositivi & accessori
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
Prep. 15min
Totale 45min
4 portions
Ingredienti
-
russet potato (approx. 12 oz)1
-
broccoli stems12 oz
-
extra virgin olive oil divided1 oz
-
salt plus extra to season, to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to season, to taste¼ tsp
-
Parmesan cheese1 oz
-
yellow onions in pieces4 oz
-
celery in pieces2 oz
-
carrots in pieces2 oz
-
garlic clove1
-
28 oz vegetable broth, (see Tip)onion skin broth, homemade (see Tip)28 oz
-
crème fraîche4 oz
-
green onions thinly sliced2
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
1237 mg
Proteine
8 g
Calorie
1305 kJ /
312 kcal
Grassi
20 g
Fibre
2 g
Grassi saturi
9 g
Carboidrati
29 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
No Waste
13 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Refresh and Revitalize
10 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Ti potrebbe interessare anche...
Broccoli Red Lentil Soup
25min
Broccoli Red Lentil Soup
30min
Carrot Ginger Soup
20min
Mushroom and Wild Rice Soup
30min
Hungarian Mushroom Soup
35min
Everyday Gluten Free Banana Bread
1h
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1h 10min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Broccoli and Cheddar Soup
40min
Butternut Squash and Apple Soup
30min
Split Pea Soup
1h 25min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45min