Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 40 g butter, cut into pieces (1-2 cm)
- 2 eschalots (approx. 30 g), peeled and cut into halves
- 2 garlic cloves
- 1 tbsp water, to de-glaze frying pan
- ½ tsp Meat stock paste, to taste (see Tips)
- 2 tsp pink peppercorns
- 300 g new baby potatoes, unpeeled, washed and cut into pieces (2-3 cm)
- 400 - 500 g boneless lamb loins or lamb fillet (approx. 3-4 fillets)
- 1 pinch sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 bunch green asparagus (130-150 g), trimmed and cut into halves
- 1 carrot, cut into matchsticks
- 1 tbsp whiskey
- 1 tsp cornflour
- 60 g pouring (whipping) cream
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1830.8 kJ / 435.8 kcal
- Proteine
- 29 g
- Carboidrati
- 12.8 g
- Grassi
- 29.3 g
- Grassi saturi
- 14.8 g
- Fibre
- 3.8 g
- Sodio
- 316 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Chicken and cashews
55min
Beef ragu
1h 25 min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1 Std.
Pork and gravy with red wine cabbage
1 Std. 10 Min
Chicken and mushroom lasagne
1 godz. 55 min
Beef stroganoff
35min
Sweet and sour pork
40 Min
Pork fillet with mustard
35min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5min
Cajun chicken schnitzel and slaw
45 Min
Chorizo and chicken pasta
50min