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Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- extra virgin olive oil, for greasing
Crumbed chicken
- 60 g flaked almonds
- 70 g pork crackling (see Tips)
- 1 tsp curry powder
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 eggs
- 2 chicken breast fillet, cut horizontally to make 4 fillets
Pickled salad
- 1 - 2 carrots, cut into julienne
- 1 continental cucumber, deseeded and cut into julienne
- 1 tbsp rice wine vinegar
- ½ lime, juiced
Cauliflower rice and katsu sauce
- 350 g cauliflower, broken into florets (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 100 g brown onion, cut into halves
- 1 cm piece fresh ginger, peeled
- 20 g extra virgin olive oil
- 2 tsp curry powder
- 1 star anise
- 350 g water
- 1 ½ tbsp monkfruit sweetener or sweetener of choice (see Tips)
- 1 tbsp tamari
- 20 g cashews
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 1 fresh red chilli, deseeded if preferred and thinly sliced, to garnish
- fresh coriander, leaves only, to garnish
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2096.2 kJ / 499.1 kcal
- Proteine
- 45.1 g
- Carboidrati
- 12.5 g
- Grassi
- 28.2 g
- Grassi saturi
- 5.9 g
- Fibre
- 8.5 g
- Sodio
- 1305.9 mg
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