Dispositivi & accessori
Gail Kordic's Caramel oranges with sabayon (TM6)
Prep. 15min
Totale 50min
4 portions
Ingredienti
Oranges in caramel syrup
-
blood oranges room temperature (see Tips)4
-
freshly squeezed blood orange juice (approx. 2 oranges)120 g
-
white sugar250 g
-
water1070 g
-
glucose syrup20 g
-
white vinegar50 g
Sabayon
-
white sugar80 g
-
egg yolks (see Tips)6
-
dry white wine60 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
27.3 mg
Proteine
6.5 g
Calorie
2128.5 kJ /
506.8 kcal
Grassi
7.6 g
Fibre
5.4 g
Grassi saturi
2.3 g
Carboidrati
105.3 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Crème anglaise
15min
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2h 50min
Italian sausages
40min
Bagels with bacon jam and egg
3h 20min
Homemade ricotta
1h 15min
Gnocchi
1h 40min
Butter
10min
Fresh pasta dough
1h
Cooking split green peas
45min
Lemon and raspberry trifle with blueberry sorbet
26h 35min
Piña colada ice cream with grilled pineapple
24h 25min
Gozleme
1h 40min