Dispositivi & accessori
Risotto with lemon, thyme and feta
Prep. 10min
Totale 30min
4 portions
Ingredienti
-
lemon zest only, no white pith½
-
leeks white part only, cut into pieces (3-4 cm)100 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil20 g
-
salted butter20 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine50 g
-
water750 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
Danish feta cut into cubes (1 cm)150 g
-
ground white pepper plus extra to taste2 pinches
-
fresh thyme leaves only1 - 2 sprigs
-
salt to taste
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
851.5 mg
Proteine
11.8 g
Calorie
2008.3 kJ /
478 kcal
Grassi
17.3 g
Fibre
2.8 g
Grassi saturi
9.6 g
Carboidrati
65.2 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Signature Risottos
9 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1h
Pumpkin risotto with bacon
40min
Cauliflower gratin
1h
Gluten free chicken and leek pies
3h 20min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45min
Risotto verde
45min
Gruyère salmon patties with salad
1h 20min
Asparagus risotto
40min
Brie, speck and walnut risotto
25min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25min
Classic mushroom risotto
30min
Milanese risotto
25min