Bananas with coconut cinnamon sauce

Bananas with coconut cinnamon sauce

4.3 6 valutazioni
Prep. 5min
Totale 30min
2 portions

Ingredienti

Cinnamon sugar
  • white sugar
    40 g
  • cinnamon quill (approx. 5 cm)
    1
Bananas with coconut cinnamon sauce
  • water plus extra to submerge bag
    1850 g
  • freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
    30 g
  • ripe bananas (100-120 g each), cut into halves lengthways
    2
  • virgin coconut oil melted
    ½ tbsp
  • rum (optional)
    2 - 4 tsp
  • coconut chips or flaked coconut, toasted, for serving
    ½ tbsp

Valori nutritivi per 1 portion

Calorie 240.6 kcal / 1010.3 kJ
Proteine 1.9 g
Grassi 6.2 g
Carboidrati 42.8 g
Fibre 4.7 g
Grassi saturi 1.8 g
Sodio 1.2 mg

Vuoi preparare questa ricetta?

Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri tutto il mondo Cookidoo®.

Registrati gratis Ulteriori informazioni


Ti potrebbe interessare anche...