Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Avocado cream
- 200 g avocado flesh only, cut into pieces
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces (2 cm)
- 20 g lemon juice
- 100 g crème fraîche
- 50 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
Salmon
- 4 fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 150 g each, 3 cm thickness - see Tips)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 4 dried bay leaves
- 1 lemon cut into slices, pips removed
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices, for garnishing
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2559.3 kJ / 609.4 kcal
- Proteine
- 31.5 g
- Carboidrati
- 1.6 g
- Grassi
- 52.7 g
- Grassi saturi
- 14.2 g
- Fibre
- 4.5 g
- Sodio
- 234.5 mg
Ricette alternative
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 Std. 20 Min
Chicken galantine with dill yoghurt
3h 25min
Sicilian prawn salad
40min
Cauliflower "fried" rice
45min
Prawn balls with pickled vegetables
1h 15min
Brussels sprouts with lime crumb
20min
Eggplant with burghul
55 Min
Pork and chicken terrine
3 Std. 20 Min
Eggplant rotolo
1 Std. 40 Min
Pocket roast beef with seeded mustard sauce
1 Std. 30 Min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 Std. 5 Min