Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Cake
- 120 g unsalted butter, cut inot pieces, softened, plus extra to grease
- 400 g canned kidney beans, drained and rinsed (approx. 250 g after draining)
- 1 tbsp strong brewed coffee (see Tips)
- 1 tsp natural vanilla extract
- 5 egg
- 140 g coconut sugar
- 70 g cocoa powder
- 1 tsp gluten free baking powder
- ½ tsp bicarbonate of soda
- ¼ tsp sea salt
- 120 g dark chocolate (50% cocoa), broken into pieces
Swiss meringue topping
- 100 g white sugar
- 2 egg whites
- 1 tsp lemon juice
- 1 pinch sea salt
- 1 tsp natural vanilla extract
Assembly
- 250 g fresh strawberries, hulled and sliced
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1193.6 kJ / 284.2 kcal
- Proteine
- 7 g
- Carboidrati
- 31 g
- Grassi
- 14.7 g
- Grassi saturi
- 8.4 g
- Fibre
- 3.6 g
- Sodio
- 287.7 mg
Ricette alternative
Mini apple crumble cakes
1 Std. 15 Min
Apple and date cake
1h 30min
Rocky road Christmas trees
24 Std. 30 Min
Gluten free Classic Polish "tort"
2 godz. 25 min
Magnolia Kitchen pear and ginger loaf
1 Std. 55 Min
Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting
2 godz. 15 min
Magnolia Kitchen brownies
1h 10min
Caramel almond cashew slice (Post-natal)
2h 30min
Pepita almond Florentines
1h
Gluten and grain free bread rolls cooked in a cast iron pot
1 Std. 20 Min
Simple chocolate hazelnut cake
1 Std. 15 Min
Gluten free carrot and almond cake
2h 30min