Gougère-soezen met zalmmousse
TM6 TM5 TM31

Gougère-soezen met zalmmousse

5.0 ( 7 valutazioni )

Ingredienti

Zalmmousse

  • 150 g verse zalmfilet, ontveld in stukken (4 cm)
  • 20 g boter
  • 150 g gerookte zalm in stukken
  • 200 g room, 35% vet
  • 1 takje verse dille enkel de blaadjes
  • 1 el kappertjes op azijn uitgelekt
  • 1 tl citroensap
  • 1 - 2 snuifjes gemalen witte peper
  • 1 tl gelatinepoeder
  • 1 - 2 el kokend water

Gougère-soezen

  • 80 g Gruyère kaas in blokjes (3 cm)
  • 150 g water
  • ½ tl zout
  • 1 snuifje chilipoeder
  • 80 g boter
  • 120 g bloem
  • 3 eieren
  • verse bieslook of verse dille, fijngehakt, als garnering

Valori nutritivi
per 1 stuk
Calorie
145 kcal / 611 kJ
Proteine
7.2 g
Grassi
11 g
Carboidrati
4.7 g
Fibre
0.3 g
Grassi saturi
6.2 g
Sodio
224.2 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative