Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Vulling
-
20
g verse dragon, alleen de blaadjes
o 20 g lente-ui, in stukken (4 cm) - 80 g artisjokharten, op olie, uitgelekt
- 100 g ricotta
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen peper
Kip pakketje met rode paprika saus
- 3 kippenborsten, ontveld en ontbeend (ong. 180-200 g / stuk)
- 1400 - 1500 g water ongeveer, aan te passen indien nodig
- 30 g vers geperst citroensap (½ citroen)
- 2 rode paprika's, gehalveerd, zaadjes verwijderd
- 4 teentjes knoflook
- 40 g olijfolie
- ¼ tl zout
- 1 snuifje gemalen peper
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 1756 kJ / 420 kcal
- Proteine
- 52 g
- Carboidrati
- 3 g
- Grassi
- 21 g
- Grassi saturi
- 4 g
- Fibre
- 3.5 g
- Sodio
- 188 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2 godz. 20 min
Zalmburgers
25 Min
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Nessuna valutazione
Sous-vide teriyaki zalm
1 Std. 20 Min
Bloemkool met kaas
55min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35 min
Courgette en ham lasagne
1 godz. 5 min
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2 Std. 40 Min
Chili van rund met citroenfeta
45 Min
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50 min
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Nessuna valutazione
Koken van jasmijnrijst
35 min