Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 30 g boter, in stukken
- 60 g sjalotten (ong. 2 sjalotten), gepeld en gehalveerd
- 2 teentjes knoflook
- 220 g water
-
½
tl huisgemaakte vleesbouillonpasta, naar believen (zie tip)
o ½ vleesbouillon blokje (voor 0,5 l) -
2
tl roze peperkorrels
o 2 tl groene peper, vers, op azijn - 300 g nieuwe aardappelen, ongepeld, gewassen en in stukken (2 x 2 cm)
- olijfolie, om in te vetten
- 700 g lamsentrecote, ontbeend (in stukken van 6- 8 cm gesneden )
- 1 snuifje fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 1 el water
- 150 - 200 g groene asperges, geschild en in stukken (3-4 cm)
- 1 wortel, in julienne
- 1 el whisky
- 1 tl maïzena (zetmeel)
- 60 g verse room
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 1830 kJ / 435 kcal
- Proteine
- 29 g
- Carboidrati
- 12.8 g
- Grassi
- 29.3 g
- Fibre
- 3.8 g
Nelle collection
Ricette alternative
Bearnaisesaus
15 λεπτ.
Bechamelsaus
15 λεπτ.
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Nessuna valutazione
Lam in korst op Italiaanse wijze
5 Std.
Beef laab
1h 5min
Appels met cidersabayon
Nessuna valutazione
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1h 15 min.
Ananaspakketjes
1h
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 min.
Peren in rode wijn
3h 20min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 λεπτ.
Vleesballetjes met tomatensaus
45 min.