Dispositivi & accessori
Asian master stock
Prep. 10min
Totale 1h 45min
1607 g
Ingredienti
-
water to cover ingredients (not higher than the 2L maximum fill level)1400 g
-
dark soy sauce70 g
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
light soy sauce40 g
-
cinnamon quill1
-
chicken wings500 - 700 g
-
Chinese cooking wine40 g
-
piece fresh ginger cut into slices2 cm
-
star anise1
-
orange peel (1 x 4 cm strips) (see Tips)3 - 4 pieces
-
spring onions/shallots trimmed and cut into halves2
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1607 g
Sodio
9348.8 mg
Proteine
115.7 g
Calorie
5423.5 kJ /
1296.3 kcal
Grassi
80.3 g
Fibre
3.6 g
Grassi saturi
24.7 g
Carboidrati
15.8 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Blade Cover Basics
11 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Wonton soup
1h
Brazilian cheese puffs
20min
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2h
Salsa verde
5min
Braised Chicken Feet and Abalone
50min
Banh xeo (crispy Vietnamese pancake)
24h 55min
Beef rendang
6h 20min
XO sauce
1h 50min
Hot and sour soup
55min
Prawn wontons
2h
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Pork and prawn dumplings
55min