Dispositivi & accessori
Mushroom stock paste
Prep. 10min
Totale 1h 35min
1200 g
Ingredienti
-
dried porcini mushrooms30 g
-
hot water400 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
brown onions (approx. 280 g), cut into quarters2
-
carrots (approx. 260 g), cut into pieces2
-
fresh mushrooms cut into slices250 g
-
balsamic vinegar50 g
-
dried shiitake mushrooms40 g
-
salt1 tbsp
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1200 g
Sodio
7120.2 mg
Proteine
18.7 g
Calorie
2416.6 kJ /
577.6 kcal
Grassi
15.3 g
Fibre
18.5 g
Grassi saturi
2.5 g
Carboidrati
105 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Peanut butter
5min
Tomato ketchup
1h 25min
Candied spiced pumpkin
24h 30min
Banana sesame cake
4h 20min
Pumpkin Kaya
35min
Vegan parmesan shards
3h 55min
Vegan gravy
40min
Stretchy melty cheese
20min
Cashew cheddar cheese
3h 10min
Soy bread with seeds
3h 50min
Pineapple and ginger jam
40min
Sweet chilli sauce
1h 5min