Dispositivi & accessori
Red Thai Curry Paste
Prep. 5min
Totale 25min
1 jar
Ingredienti
-
water50 g
-
dried chillies deseeded8
-
white peppercorns3 tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
coriander seeds½ tsp
-
garlic cloves15
-
shallots60 g
-
fresh coriander roots only4 sprigs
-
fresh lemongrass white part only2 stalks
-
fresh galangal (lengkuas)20 g
-
kaffir lime zest only½
-
shrimp paste (belacan)10 g
-
salt10 g
-
cooking oil80 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 jar
Sodio
4047 mg
Proteine
24 g
Calorie
5263 kJ /
1258 kcal
Grassi
92 g
Fibre
36 g
Grassi saturi
9 g
Carboidrati
105 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Asian Flavour Mixes (TM5)
12 ricette
Internazionale
Internazionale
Ti potrebbe interessare anche...
Mussels in turmeric and ginger broth
20min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35min
Thai red curry paste
10min
Som tum (Thai green papaya salad)
20min
Beef rendang
6h 20min
Thai green curry paste
10min
Thai Green Curry Chicken
30min
Thai green chicken curry
30min
Spiced tomato chutney
30min
Curry Fish
35min
Nyonya Chicken Rendang
45min
Thai Green Curry Paste
15min