Copri Lame Bimby® (acciaio/plastica) necessario

Per preparare questa ricetta è necessario il Copri Lame Bimby® (acciaio/plastica). Ulteriori informazioni

Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
TM6

Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)

4.7 (158 valutazioni )

Ingredienti

Watercress and mint pesto

  • 120 g extra virgin olive oil
  • 60 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm), plus extra grated, to serve
  • 2 garlic cloves
  • 20 g freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
  • 50 g raw unsalted cashews
  • 100 g watercress, trimmed, leaves and soft stalks only
  • 30 g fresh mint, leaves only
  • sea salt, to taste
  • ground black pepper, to taste

Lamb ragù

  • 20 g olive oil
  • 5 garlic cloves
  • 200 g red onions, cut into wedges
  • 60 g pancetta, cut into pieces
  • 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
  • 100 g red wine
  • 400 g canned crushed tomatoes
  • sea salt, to taste
  • ground black pepper, to taste
  • 800 g boneless lamb shoulder, cut into pieces (approx. 2-3 cm)
  • 40 g salted butter
  • cooked pasta of choice, to serve (see Tips)

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
3749.2 kJ / 892.7 kcal
Proteine
60.8 g
Carboidrati
10.6 g
Grassi
66.7 g
Grassi saturi
19.4 g
Fibre
6.7 g
Sodio
1940.6 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative