
Dispositivi & accessori
Sous-vide Miso Aubergine
Prep. 20min
Totale 2h 50min
4 portions
Ingredienti
-
white miso (or shiro miso)90 g
-
mirin40 g
-
sake35 g
-
sugar30 g
-
sesame oil1 ½ tsp
-
fine sea salt2 pinches
-
aubergines sliced (2 cm), then cut in pieces (3 cm)360 g
-
water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)1600 g
-
lemon juice (see tip)30 g
-
sesame seeds, toasted1 Tbsp
-
spring onion sliced diagonally1
Valori nutritivi per 1 portion
Calorie
156 kcal /
654 kJ
Proteine
4 g
Grassi
6 g
Carboidrati
13 g
Fibre
5 g
Grassi saturi
0.9 g
Sodio
670 mg
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in

Sous-vide with Blade Cover
9 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda