Dispositivi & accessori
Risotto verde (TM7/TM6)
Prep. 10min
Totale 30min
4 portions
Ingredienti
-
Parmesan cheese cut into pieces (approx. 3 cm)50 g
-
lemon peel (1 x 4 cm), no white pith1 piece
-
fresh baby spinach leaves150 g
-
fresh basil leaves only, plus extra to serve2 sprigs
-
eschalots30 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil40 g
-
risotto rice (e.g. Arborio)320 g
-
white wine100 g
-
water700 g
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
pancetta cut into pieces (1-2 cm)100 g
-
frozen green peas thawed50 g
-
unsalted butter20 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
1170.9 mg
Proteine
19.1 g
Calorie
2319.6 kJ /
552.3 kcal
Grassi
23 g
Fibre
4.4 g
Grassi saturi
8.3 g
Carboidrati
65 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Stack up the savings
117 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Vegetable Massaman curry
45min
Steamed snapper with Sicilian caponata
1h 40min
Pumpkin risotto with bacon
40min
Mushroom risotto
30min
Salmon and fennel risotto
30min
Steamed rice balls with spicy lime dipping sauce
1h 10min
Risotto verde
45min
Gruyère salmon patties with salad
1h 20min
Asparagus risotto
40min
Brie, speck and walnut risotto
25min
Pea and Mint Risotto
40min
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad (MEATER+®)
55min