Cumberland Sausage and Apple Stuffing Loaf
TM5 TM6

Cumberland Sausage and Apple Stuffing Loaf

4.7 (33 valutazioni )

Ingredienti

  • 10 slices streaky bacon, rindless (see tip)
  • 85 g sliced white bread, torn in pieces
  • 10 g fresh sage leaves
  • 5 g fresh parsley leaves
  • 35 g celery, cut in pieces (3 cm)
  • 100 g onions, quartered
  • 10 g olive oil
  • 1 Bramley cooking apple, peeled, cored, cut in eighths (approx. 130 g)
  • 800 g sausages, Cumberland, skins removed, broken in pieces
  • 1 large egg
  • 1 tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1603 kJ / 386 kcal
Proteine
20 g
Carboidrati
10 g
Grassi
29 g
Grassi saturi
11 g
Sodio
1116 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative