Dispositivi & accessori
Quick Lamb Dhansak
Prep. 10min
Totale 45min
4 portions
Ingredienti
-
fresh mint leaves (approx. 5 g)1 bunch
-
coriander leaf (approx. 5 g)1 bunch
-
lamb meat diced (2-3 cm)500 g
-
garam masala2 Tbsp
-
vegetable oil plus extra for frying30 g
-
onions quartered150 g
-
garlic cloves2
-
butternut squash diced (2-3 cm)200 g
-
red split lentils rinsed150 g
-
1 tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
water hot500 g
-
rogan josh curry paste (or other indian curry paste)20 g
-
tamarind paste15 g
-
caster sugar25 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
lemon juice30 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
36.9 g
Calorie
2096 kJ /
501 kcal
Grassi
20.8 g
Carboidrati
41.5 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Indian Feast
10 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda
Ti potrebbe interessare anche...
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6h 30min
Quick Beef Massaman Curry
40min
Chicken and Mushroom Balti
50min
Chicken in Yoghurt
1h
Lamb Korma
4h
Sri Lankan Red Beef Curry
1h 35min
Quick Lamb Dhansak
50min
Butter Chicken
50min
Chicken Jalfrezi
1h
Chicken Saag
50min
Prawn Bhuna
30min
Sri Lankan Chicken Curry (Koththu Roti)
1h 5min