Versioni compatibili
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 80 g olijfolie
- 50 g sojasaus
- ½ tl basterdsuiker
- 1 citroen, het liefst biologisch, geraspte zeste en sap
-
4
verse zalmfilets, zonder vel (à 150-180 g)
o 4 witvisfilets, zonder vel (à 150-180 g) - 5 - 10 g verse gember, geschild, in plakjes (opzionale)
- 1 teentje knoflook
- 100 g sjalot, gesnipperd
-
100
g prei, alleen het witte gedeelte, in ringen
o 100 g ui, gehalveerd - 100 g bleekselderij, in stukken
-
350
g diepvriesdoperwten
o 350 g wortelen, in stukken (zie tips) - 450 g water
- 2 tl zout
- 250 g aardappelen, in stukken (1 cm)
-
400
g broccoliroosjes
o 400 g gemengde groenten (bv. wortel, courgette, aardappel, champignons), in plakjes (0,5 cm) - 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 50 - 100 g room om te koken, ong. 18% vet, naar smaak
- Valori nutritivi
- per 1 porties
- Calorie
- 2984 kJ / 713 kcal
- Proteine
- 44 g
- Carboidrati
- 30 g
- Grassi
- 44 g
- Fibre
- 10.7 g
Nelle collection
Ricette alternative
Zalm en venkel risotto
25 λεπτ.
Zalm met venkel
40 min.
Cashew- en kokosmelk
10 min.
Citroen-kokos bliss balletjes
Nessuna valutazione
Haver horchata
Nessuna valutazione
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50 min.
Rabarber, gember en citroen risotto
Nessuna valutazione
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16h 50min
Limonade
5 Min
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50 min.
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30 λεπτ.
Menu met groentevelouté, kip met mosterdsaus en gestoomde groenten
45 min.