Rode bietensalade
TM5 TM6

Rode bietensalade

4.9 (16 valutazioni )

Ingredienti

  • 400 g rauwe rode bieten, geschild, in vieren gesneden
  • 100 g wortels, in stukken gesneden
  • 20 g uien
  • 1 groene appel (ca. 100 g), in vieren gesneden
  • 2 - 3 takjes verse koriander, alleen de blaadjes, naar smaak
  • 2 el extra vergine olijfolie
  • 10 - 20 g citroensap
  • ¼ tl zout, aanpassen aan smaak
  • 1 snuifje gemalen zwarte peper, aanpassen aan smaak (opzionale)
  • 1 snuifje suiker, aanpassen aan smaak (opzionale)

Valori nutritivi
per 1 portie
Calorie
350 kJ / 84 kcal
Proteine
1 g
Carboidrati
10 g
Grassi
4 g
Fibre
2.7 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative