Chunky mixed vegetable soup
TM6

Chunky mixed vegetable soup

4.3 (63 valutazioni )

Ingredienti

  • 20 - 25 g olive oil
  • 100 - 150 g mixed vegetables (e.g. onions, shallots, leek), cut into pieces (2 cm)
  • 350 - 400 g mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celery, parsnips), cut into pieces (2 cm)
  • 50 g mixed frozen vegetables or frozen peas (optional)
  • 700 - 800 g water
  • 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • ½ - 1 tsp salt
  • 60 - 80 g dried pasta of choice

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
800.8 kJ / 190.7 kcal
Proteine
5 g
Carboidrati
25.1 g
Grassi
7 g
Grassi saturi
1.1 g
Fibre
4.2 g
Sodio
801.1 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative