Versioni compatibili
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 1 knoflookbol
- 35 g olijfolie
- 250 g ui, gehalveerd
- 30 g honing
- 40 g graanmosterd
- 10 g Dijon mosterd (opzionale)
- 2 teentjes knoflook
- 1 el verse rozemarijn, enkel de blaadjes
- 2 tl zout
- 4 kippenborstfilets (ong. 650 g)
- 800 g bloemkoolroosjes
- 130 g melk
- ¼ - ½ tl vers gemalen peper, naar smaak
- 1 tl verse tijmblaadjes
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 1596 kJ / 381 kcal
- Proteine
- 46 g
- Carboidrati
- 17 g
- Grassi
- 12 g
- Fibre
- 7 g
Nelle collection
Ricette alternative
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30min
Kip met warme aardappelsalade
55 min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2 Std.
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1h 15 min
Groenteflan
1 Std. 35 Min
Kip met rode paprika
1 Std. 5 Min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1h
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55 min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min