White zucchini and cannellini bean soup

White zucchini and cannellini bean soup

2.9 23 valutazioni
Prep. 20min
Totale 25min
4 portions

Ingredienti

  • brown onion cut into quarters
    1
  • garlic cloves
    2
  • extra virgin olive oil plus extra to serve (see Tips)
    20 g
  • white zucchini cut into pieces (see Tips)
    500 g
  • liquid vegetable stock (see Tips)
    500 g
  • canned cannellini beans rinsed and drained (approx. 500 g after draining - see Tips)
    800 g
  • sea salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • grated Parmesan cheese to serve (omit for dairy-free)
  • toast to serve (optional)

Valori nutritivi per 1 portion

Calorie 481.7 kcal / 2023.1 kJ
Proteine 29.2 g
Grassi 16.6 g
Carboidrati 43.6 g
Fibre 16.3 g

Vuoi preparare questa ricetta?

Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri tutto il mondo Cookidoo®.

Registrati gratis Ulteriori informazioni


Ti potrebbe interessare anche...