Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
TM5 TM6

Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables

3.2 (29 valutazioni )

Ingredienti

  • 5 sprigs fresh mint, leaves only
  • 1 garlic clove
  • 80 g red onions, quartered
  • 20 g olive oil
  • 400 g lamb meat for stewing, boneless, cut in pieces (2 cm)
  • ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
  • 2 pinches ground black pepper
  • 200 g new potatoes, cut in pieces (1 cm)
  • 160 g fresh green peas
  • 400 g tinned chopped tomatoes
  • 100 g water
  • 1 bay leaf
  • 300 g cauliflower florets (2-3 cm)
  • 200 g carrots, sliced (5 mm)

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1892.8 kJ / 452.4 kcal
Proteine
23.3 g
Carboidrati
30.5 g
Grassi
27.3 g
Grassi saturi
10.2 g
Fibre
8.6 g
Sodio
487.1 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative