Versioni compatibili
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Deeg
- 2 tl zout
- 1 ½ tl basterdsuiker
- 2 el melk
-
15
g verse gist, verkruimeld
o 2 tl gedroogde gist - 1 el water, warm
- 300 g bloem
- 3 eieren, medium (53-63 g)
- 200 g ongezouten boter, op kamertemperatuur, in blokjes (1 cm)
Vulling
- 60 g Parmezaanse kaas, in stukken (2 cm)
- 50 g mozzarella
- 2 teentjes knoflook
- 200 g buikspek, ontbeend, ontveld, in stukken (2 cm)
- 1 el olijfolie
- 100 g venkel, in dunne schijfjes
- 200 g snijbiet, in stukken (2 cm)
- 200 g water
- 1 el verse dille, fijn gehakt (opzionale)
- ½ kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
- 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
Samenstelling
- bloem, om te bestrooien
- 80 g verse geitenkaas, verkruimeld
- 1 ei
- 1 el melk
- 2 - 3 el zonnebloempitten
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 328.5 kJ / 78.5 kcal
- Proteine
- 2.2 g
- Carboidrati
- 4.8 g
- Grassi
- 5.6 g
- Fibre
- 0.4 g
Nelle collection
Ricette alternative
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3h
Vijfzaden energierepen
Nessuna valutazione
Fatayer met kaas en munt
2h
Bieslook en gerookte ham muffins
45 min
Amandelrotsjes met Stevia zonder toegevoegde suikers
Nessuna valutazione
Vegan bosbessen en cheesecake muffins
1h 20 min
Vegan feta in olie met kruiden
Nessuna valutazione
Buikmannetjes
1h 30 min
Worstmummies
Nessuna valutazione
Citroenslush met champagne
Nessuna valutazione
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45 min
Soep met zeeduivel en garnalen
1h