Dispositivi & accessori
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
Prep. 15min
Totale 1h 30min
4 portions
Ingredienti
Chickpea tofu
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing1 - 2 tbsp
-
chickpea (besan) flour150 g
-
salt½ tsp
-
garlic powder¼ tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
ground cumin¼ tsp
-
filtered water370 g
Spicy dipping sauce
-
garlic clove1
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
Sriracha sauce65 g
-
lime juice30 g
-
filtered water1 tbsp
-
pure maple syrup20 g
-
spring onion/shallot cut into thin slices, to serve1
-
sesame seeds to serve
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
8.9 g
Calorie
1261.8 kJ /
300.4 kcal
Grassi
16.8 g
Fibre
5.8 g
Carboidrati
25.6 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Plant to Plate
120 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Tempeh bolognaise
30min
Polenta zucchini slice
2h 10min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Vegan moussaka
1h 50min
Vegan mayonnaise
15min
Vanilla cashew yoghurt
24h 15min
Tofu chocolate ice cream
6h 10min
Savoury tofu quiche
1h 30min
Black bean molè (black bean chocolate chilli)
2h 25min
Tofu scramble
25min
Blue cheese tofu dressing
5min
Pulled BBQ jackfruit
25min