Dispositivi & accessori
Achcharu (pickle)
Prep. 30min
Totale 48h 30min
10 portions
Ingredienti
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
pickling onions peeled10 - 15
-
white wine vinegar600 g
-
carrots (approx. 250 g), cut into matchsticks2 - 3
-
fresh bird's eye chillies green, trimmed and deseeded if preferred8 - 12
-
garlic cloves cut into thin slices6
-
black mustard seeds1 - 2 tbsp
-
ground black pepper1 tsp
-
white sugar1 tsp
-
ground turmeric2 pinches
-
salt¼ tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portions
Sodio
368 mg
Proteine
1.7 g
Calorie
270.4 kJ /
64.3 kcal
Grassi
1.3 g
Fibre
3.7 g
Grassi saturi
0.1 g
Carboidrati
7.5 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Sri Lankan Feast
9 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Asian dipping sauce
25min
Baked beans
13h 25min
Celeriac parmigiana
1h 10min
Mushroom stock paste
1h 35min
Satay sauce
15min
Fish stew with cassava flour (Muzongué com musseque)
Nessuna valutazione
Tofu 'sour cream'
5min
Chickpea sundal
6h 45min
Koththu roti
1h 5min
Ala hodi (Potato curry)
40min
Buckwheat and mushroom quiche
29h 20min
Buddha bowl with lentil falafel and pomegranate
24h 50min