Smoked Haddock and Cauliflower Bake

Smoked Haddock and Cauliflower Bake

4.6 78 valutazioni
Prep. 20min
Totale 55min
6 portions

Ingredienti

Vegetables
  • water
    1000 g
  • potatoes peeled, cut in pieces (2 cm)
    350 g
  • cauliflower medium (approx. 600 g), cut in bite-sized florets
    1
  • fine sea salt
    2 pinches
  • ground black pepper
    2 pinches
Béchamel
  • Gruyère cheese cut in pieces (2 cm)
    80 g
  • fresh parsley leaves
    5 g
  • unsalted butter diced
    40 g
  • plain flour
    40 g
  • wholegrain mustard (opzionale)
    1 Tbsp
  • fine sea salt or to taste
    ¼
  • ground black pepper or to taste
    ¼
  • milk
    550 g
  • smoked haddock skinless, cut in pieces (3-4 cm)
    500 g

Valori nutritivi per 1 portion

Calorie 316 kcal / 1329 kJ
Proteine 26.2 g
Grassi 10.8 g
Carboidrati 27.3 g

Vuoi preparare questa ricetta?

Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri tutto il mondo Cookidoo®.

Registrati gratis Ulteriori informazioni


Ti potrebbe interessare anche...