Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 700 - 800 g pork scotch fillets (approx. 6 steaks)
- ¼ tsp ground black pepper
- ½ tsp paprika
- 1 ½ tsp salt, plus extra to taste
- 1 tbsp oil
- 40 g pitted prunes, plus 3 extra prunes
- 500 g red cabbage, cut into pieces
- 50 g raisins
- 250 g red wine
- 30 g unsalted butter
- 1 tbsp white sugar
- 4 whole cloves
- 20 g red wine vinegar
- 200 g brown onion, cut into quarters
- 3 garlic cloves
- 20 g tomato paste
- 6 dried shiitake mushrooms or dried porcini mushrooms (see Tips)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g water
- 2 - 3 potatoes (approx. 300-350 g), peeled and cut into 3-4 cm pieces
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1562.7 kJ / 372.1 kcal
- Proteine
- 31.7 g
- Carboidrati
- 26.5 g
- Grassi
- 14.4 g
- Grassi saturi
- 5.8 g
- Fibre
- 5.9 g
- Sodio
- 907.8 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Beef and mushroom hot pot
2 godz.
Roast pork with sage and cranberry stuffing
3h 35min
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
2 godz. 30 min
Beef goulash with dumplings
1h 45min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Pork fillet with mustard
35min
Beef Burgundy
1h 45min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Hunters' stew
1 godz.
Pork and apple cider stew
1h 40min