Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 6 garlic cloves
- 6 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 30 g peanut oil
- 150 g brown onion, cut into eighths and segments separated
- 250 g chicken breast fillets, cut into pieces (approx. 2 cm)
- 30 g dark soy sauce
- 20 g sweet chilli sauce
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 350 g whole green prawns, peeled and deveined (see Tips)
- 50 g water
- 200 g fresh egg noodles (see Tips)
- boiling water, for soaking
- 2 fresh long red chillies, trimmed and cut into thin slices (5 mm)
- 100 g fresh bean sprouts
- 5 sprigs fresh chives, cut into lengths (3 cm), for garnishing
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1796.1 kJ / 427.6 kcal
- Proteine
- 40.8 g
- Carboidrati
- 41.5 g
- Grassi
- 10 g
- Grassi saturi
- 2.1 g
- Fibre
- 3.9 g
- Sodio
- 888.8 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Garlic prawns
25 min
Chicken and cashews
55 min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Niu rou mian (beef noodles)
35 min
Sweet tamarind fish with mixed vegetables
40 min
Sweet and sour meatballs with vegetables
50 min
Pork with black bean sauce
30 min
Quick prawn stir-fry
20 min
Stir-fry beef bowl
35 min
One pot pasta with chorizo
35 min
Chicken and almond stir-fry
30 min
Chorizo and chicken pasta
50 min