![Steamed Chicken With Green Ginger Sauce Steamed Chicken With Green Ginger Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2baed2418cfbd2736a3f2d4f1b1a06a3/Derivates/4e64385f55169cd22687701423bc90e58d66681c.jpg)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Steamed Chicken
- 1000 g chicken, (half chicken), with skin and bone
- ½ tsp salt
- 1 tbsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 1 sprig spring onion
- 800 g water
Green Ginger Sauce
- 70 g fresh ginger, smashed (see tips)
- 30 g spring onions, cut in pieces (4 cm)
- 60 g cooking oil
- 1 tsp chicken stock powder, homemade or store-bought
- 1 pinch salt, adjust to taste
- 1 tsp sugar
Toppings
- 1 sprig spring onion, thinly sliced, to garnish
- 1 fresh red chilli, thinly sliced, to garnish
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1454 kJ / 347 kcal
- Proteine
- 41 g
- Carboidrati
- 4 g
- Grassi
- 18 g
- Grassi saturi
- 7 g
- Fibre
- 1 g
- Sodio
- 449 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Ginger sesame oil chicken
25min
Cantonese Steamed Fish
40min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1h 30min
Kacangma (Motherwort Chicken)
35min
Three Course Meal (Multigrain Rice, Cod And Kai Lan)
30min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1h 5min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 Std. 25 Min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35min
Ginger Pork
25min
Braised Chicken with Mushroom
1h 30min
Cooking White Rice
25min