Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 500 g water
- 2 tl fijn zout
- 300 g aardappelen, geschild en in stukken (3-4 cm)
- 2 kippenborstfilets, ontveld (150-200 g elk), in reepjes (1 cm)
- ½ citroen, bij voorkeur biologisch, geraspte zeste en sap alleen
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 50 g sjalotten
- 30 g extra vergine olijfolie
- 150 g verse champignons, in schijfjes
- 30 g droge witte wijn
- 100 g sojaroom
- 1 - 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- vers gemalen zwarte peper, naar believen
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 2535 kJ / 606 kcal
- Proteine
- 53 g
- Carboidrati
- 33 g
- Grassi
- 30 g
- Fibre
- 4 g
Nelle collection
Ricette alternative
Met honing geglazuurde wortelen
30 λεπτ.
Kip met warme aardappelsalade
55 Min
Bloemkool met kaas
55 Min
Rundvlees Stroganoff
1h
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 min.
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Nessuna valutazione
Varkenshaasje in papillot
1h
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2sa
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40 min.
Rundsstoofvlees met aardappelen
1sa 10 dk
Champignonsaus met room en witte wijn
30 λεπτ.
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 λεπτ.