Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 500 g water
- 2 tl fijn zout
- 300 g aardappelen, geschild en in stukken (3-4 cm)
- 2 kippenborstfilets, ontveld (150-200 g elk), in reepjes (1 cm)
- ½ citroen, bij voorkeur biologisch, geraspte zeste en sap alleen
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 50 g sjalotten
- 30 g extra vergine olijfolie
- 150 g verse champignons, in schijfjes
- 30 g droge witte wijn
- 100 g sojaroom
- 1 - 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- vers gemalen zwarte peper, naar believen
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 2535 kJ / 606 kcal
- Proteine
- 53 g
- Carboidrati
- 33 g
- Grassi
- 30 g
- Fibre
- 4 g
Nelle collection
Ricette alternative
Kip met romige groenten saus
50min
Rundvlees Stroganoff
1h
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40min
Vleesgehaktbrood met champignons
1 Std. 5 Min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45min
Gestoomd paaslam met groentjes
Nessuna valutazione
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4h
Champignonsaus met room en witte wijn
30min
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45min
Scampi cajun citroen pasta
30min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 Min