Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 500 g water
- 2 tl fijn zout
- 300 g aardappelen, geschild en in stukken (3-4 cm)
- 2 kippenborstfilets, ontveld (150-200 g elk), in reepjes (1 cm)
- ½ citroen, bij voorkeur biologisch, geraspte zeste en sap alleen
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 50 g sjalotten
- 30 g extra vergine olijfolie
- 150 g verse champignons, in schijfjes
- 30 g droge witte wijn
- 100 g sojaroom
- 1 - 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- vers gemalen zwarte peper, naar believen
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 2535 kJ / 606 kcal
- Proteine
- 53 g
- Carboidrati
- 33 g
- Grassi
- 30 g
- Fibre
- 4 g
Nelle collection
Ricette alternative
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1 Std. 30 Min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 Min
Geroerbakte noedels met groenten
30 min
Kip met romige groenten saus
50 Min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min
Trio van rijst, vis en groenten
35 Min
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1h 25min
Champignonsaus met room en witte wijn
30 min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 Min
Rundsstoofvlees met aardappelen
1h 10min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 min
Bloemkool met kaas
55 Min