Dispositivi & accessori
Champignonsaus met room en witte wijn
Prep. 10min
Totale 30min
1 pot
Ingredienti
-
eekhoorntjesbrood, gedroogd12 g
-
water30 g
-
verse Portobello-champignons in grove stukken100 g
-
sjalot gehalveerd60 g
-
boter in stukken50 g
-
droge witte wijn120 g
-
kippenbouillon200 g
-
lichte room (ong. 18% vet)125 g
-
zout¼ - ½ tl
-
gemalen peper2 snuifjes
-
bloem25 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 pot
Sodio
1636 mg
Proteine
13 g
Calorie
3309 kJ /
789 kcal
Grassi
62 g
Fibre
10.3 g
Grassi saturi
49 g
Carboidrati
27 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Indikken modus
17 ricette
Benelux
Benelux
Sauzen
14 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Choronsaus
20min
Bechamelsaus
15min
Koken van basmatirijst
35min
Koken van witte langkorrelige rijst
35min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Nessuna valutazione
Groene pepersaus
20min
250 g sjalot fruiten
Nessuna valutazione
Soubisesaus
Nessuna valutazione
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Nessuna valutazione
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1h
Bechamelsaus
15min
Aardappelpuree
45min