Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 400 g kippenborst filet, zonder vel
Tomatensaus
- 1 teentje knoflook
- 80 g ui, gehalveerd
- 3 takjes verse peterseliebladeren
- 20 g olijfolie
- 3 tl Provençaalse kruiden, gedroogd
- ¾ tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper
-
1 ½
tl groentebouillonpasta
o 1 ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - 600 g gehakte tomaten, uit blik
- 150 g water
Kipballetjes
- 110 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 50 g brood, oud, in stukken
- 60 g melk
- ¾ tl gedroogde oregano
- ½ tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 1 ei
Spaghetti
- 1 - 2 teentjes knoflook, naar smaak
- 15 g olijfolie
- 1200 g water
- 1 ½ tl zout
- 270 g droge pasta, type spaghetti
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 2507 kJ / 599 kcal
- Proteine
- 46 g
- Carboidrati
- 60 g
- Grassi
- 17 g
- Fibre
- 6 g
Nelle collection
Ricette alternative
Rode uiensoep met gehaktballen
40min
Gehaktballen in tomatensaus
3h 40 min
Lam in korst op Italiaanse wijze
5 godz.
Brochette van kippenballetjes met rijst
1 godz. 40 min
Kippenbouillon met broodknoedels
1h 5 min
Pizza met gehaktballen in pikante rode saus, scamorza en pepers
Nessuna valutazione
Zoete of hartige pannenkoeken
Nessuna valutazione
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2h
Vleesballetjes met tomatensaus
45 min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1h 25min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1h 10min
Pannenkoeken
1h 15min