Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Veenbessenvulling
- 1 teentje knoflook
- 60 g sjalot (ongeveer 1/2 sjalot)
- 20 g boter
- 50 g gedroogde veenbessen
- 30 g hazelnoten
- 2 takjes verse bladpeterselie, alleen de blaadjes
- 1 snuifje fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 150 g Camembert, in vier gesneden
Kip, aardappelen en mosterdsaus
- 1 teentje knoflook
- 60 g sjalot (ongeveer 1/2 sjalot)
- 10 takjes verse bieslook, in stukken
- 20 g boter
- 500 g water
- 1 - 2 tl kippenbouillonpasta, huisgemaakt
- 6 aardappelen, klein, goed gewassen, in stukken (3-4cm)
- 900 g kippenborst filets, zonder vel (3 filets, ong. 300 g elk)
- 150 - 200 g verse sperziebonen, gedopt
- 20 g droge witte wijn
- 2 el bloem
- 3 tl pikante mosterd
- 2 tl mierikswortel, in pot
- 2 tl graanmosterd
- 1 - 2 snuifjes fijn zout, naar believen
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 2028 kJ / 483 kcal
- Proteine
- 54.5 g
- Carboidrati
- 22.2 g
- Grassi
- 18.6 g
- Fibre
- 4.6 g
Nelle collection
Ricette alternative
Heksenvingerkoekjes
2h
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Nessuna valutazione
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4 Std. 45 Min
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50 Min
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5 Std.
Chocoladetaart met sinaasappel
2 Std. 40 Min
Goulash van soja met knoedels
1 Std. 25 Min
Kalkoenburgers
1 Std. 25 Min
Pikante kalkoensatés
1 Std.
Curryworst en linzen
1 Std.
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45 Min
Kabeljauw met citrusboter
50 Min