![Rice cake with sweet azuki bean paste Rice cake with sweet azuki bean paste](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1CAB063B-7A3A-4FA7-9EA6-A22E5869FBBA/Derivates/AE6EC24D-AA8D-4255-A046-6357BACAAD6F.jpg)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Sweet azuki bean paste
- 150 g dried adzuki beans, soaked for 4-24 hours
- 850 g water
- 50 g brown sugar
Rice cake
- 100 g white rice flour (seeTips)
-
125
g glutinous rice flour
o 125 g rice flour sweet (see Variations) - 60 g icing sugar (see Tips)
- 75 g full cream milk
- 15 g mixed dried fruit (e.g. raisins, apricots, peaches), cut into small pieces
- 1000 g water
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1318 kJ / 314 kcal
- Proteine
- 8 g
- Carboidrati
- 66 g
- Grassi
- 1 g
- Fibre
- 4.3 g
Ricette alternative
Plain yoghurt
11h 10 min
Chilli pineapple with coconut crumbs (TM5)
3h 35min
Black sticky rice with taro and blue matcha ice cream (Luke Nguyen)
6 godz. 50 min
Cheese spread
1h
Almond briouats with honey and sesame seeds
1h
Pistachio cheesecakes with mango
2h 30min
Chicken broth with bread dumplings
1h 5min
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50min
Tapioca fruit cereal
24h 15min
Easy coconut cake
1h 45 min
Mixed mushroom congee with pickled eggs
24h 40min
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1h 15min