Versioni compatibili
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 500 g water
- 1 ½ tl zout
- 600 g aardappelen, in blokjes (3 cm)
- 200 g verse sperziebonen
- 8 - 16 sneetjes doorregen spek (100 g), gerookt, dunne sneetjes
- 80 - 100 g boter
- 1 - 2 tl verse tijm
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 1596 kJ / 382 kcal
- Proteine
- 8 g
- Carboidrati
- 26 g
- Grassi
- 26 g
- Fibre
- 2.8 g
Nelle collection
Ricette alternative
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1h 10min
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45 min
Gekookte eieren
20min
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30min
Warme aardappelen salade met de Peeler
Nessuna valutazione
Geroerbakte groenten
10 min
Oranje gekleurde eieren
Nessuna valutazione
Geel gekleurde eieren
55 min
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30min
Groenten-aardappelsalade met kip
1h 15 min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1h 10min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min