Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 200 - 250 g glasmie (gemaakt van mungbonen of rijst)
- warm water, voor het weken
- 70 g teentjes knoflook
- 40 g olie
- ½ tl zout (opzionale)
- ¼ tl gemalen witte peper
- 35 g suiker
- 40 g sojasaus
- 20 g rijstwijn
- 700 g water
- 200 - 250 g rauwe middelgrote garnalen, gepeld en het darmkanaal verwijderd
- 200 g platte sperziebonen
- 50 g lente-uien, in blokjes (3 mm) of gekruld (zie tip), als garnituur
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 1832 kJ / 438 kcal
- Proteine
- 16 g
- Carboidrati
- 66 g
- Grassi
- 11 g
- Fibre
- 2.5 g
Nelle collection
Ricette alternative
Aardappelkoekjes
45 Min
Japanse kip curry
55 Min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50 Min
Zoete of hartige pannenkoeken
Nessuna valutazione
Spaghetti met tomaat en spek
35 Min
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1h 10min
Vastensoep
30 Min
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50 Min
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30 Min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 Min
Amandelmelk
10 Min
Geroerbakte noedels met groenten
30 Min