
Dispositivi & accessori
Grilled scallops with chilli jam
Prep. 15min
Totale 25min
10 portions
Ingredienti
Chilli jam
-
eschalots30 g
-
fresh long red chillies (see Tips)100 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
white sugar50 g
-
white vinegar50 g
-
lime juice1 ½ tbsp
-
palm sugar broken into small pieces (see Tips)20 g
Scallops
-
scallops20
-
extra virgin olive oil for brushing
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
lime juice to serve
-
fresh coriander leaves, for garnishing
Valori nutritivi per 1 portion
Calorie
78.1 kcal /
328 kJ
Proteine
3.8 g
Grassi
3.3 g
Carboidrati
8 g
Fibre
1.2 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in

Celebrate summer with Nico Moretti
10 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda