Beef, Ale and Dumpling Stew
TM6 TM5

Beef, Ale and Dumpling Stew

4.4 (164 valutazioni )

Ingredienti

Dumplings

  • 50 g Cheddar cheese, cut in pieces
  • 4 sprigs fresh parsley, leaves only
  • 140 g plain flour
  • 20 g butter
  • 1 tsp baking powder
  • ¼ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 40 g milk
  • 1 medium egg

Stew

  • 70 g plain flour
  • ¾ tsp fine sea salt
  • ¾ tsp ground black pepper
  • 800 g stewing steak, cut in pieces (5 cm)
  • 45 g olive oil
  • 150 g onions, quartered
  • 1 beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
    o 1 tsp beef stock paste, homemade
  • 1 dried bay leaf
  • 4 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 500 g water
  • 500 g ale
  • 150 g button mushrooms, quartered
  • 100 g carrots, sliced (5 mm)
  • fresh parsley, leaves only, for garnishing (opzionale)

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
2994 kJ / 716 kcal
Proteine
56.5 g
Carboidrati
51.5 g
Grassi
31.5 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative