Pork Chops with Orange
TM6 TM5

Pork Chops with Orange

4.1 (28 valutazioni )

Ingredienti

  • 1 orange, peeled and pith removed, in 8 segments (approx. 100 g), plus extra segments for garnish
  • 1 garlic clove
  • 1 Tbsp cider vinegar
  • 1 Tbsp wholegrain mustard
  • 3 Tbsp runny honey
  • 1 tsp olive oil, plus extra for cooking
  • ¼ tsp fine sea salt, or to taste
  • 2 pinches ground black pepper, or to taste
  • 4 pork chops, boneless (approx. 150 g each)
  • ½ tsp dark brown muscovado sugar
  • 2 Tbsp water

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1426 kJ / 341 kcal
Proteine
48.2 g
Carboidrati
11.7 g
Grassi
11.3 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative