Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Cauliflower Salad
- 400 g cauliflower, cut in florets (3 cm)
- 100 g red onions, quartered
- 100 g carrots, cut in pieces (3 cm)
- 40 g sun-dried tomatoes in oil, drained
Beef and Mushrooms
- 60 g olive oil
- 500 g sirloin steak, cut in pieces (3 cm)
- 2 pinches ground black pepper
- ½ tsp fine sea salt, plus 1 pinch
- 30 g unsalted butter, diced
- 1 garlic clove
- 200 g fresh button mushrooms, quartered
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
o 1 heaped tsp beef stock paste, homemade - 30 g water
- 10 g cornflour
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2303.5 kJ / 550.6 kcal
- Proteine
- 31 g
- Carboidrati
- 19.6 g
- Grassi
- 39.8 g
- Grassi saturi
- 13.4 g
- Fibre
- 5.1 g
- Sodio
- 1005.1 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25 min
Chicken Étouffée
45 min
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45 min
Chicken and Warm Potato Salad
55 min
Chicken breasts pizzaiola
55 min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1h 10 min
Garlic Tomato Beef with Potato and Carrot Mash
50 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Pork Chops with Orange
2u. 25min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8h 45min
Herby Steaks with French Potato Salad
45 min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 min