Dispositivi & accessori
Polenta, mandarin and almond cake
Prep. 10min
Totale 2h 35min
12 portions
Ingredienti
-
320 g oranges, small, unpeeledmandarins (approx. 4), unpeeled320 g
-
water1000 g
-
macadamia nuts60 g
-
blanched almond220 g
-
caster sugar220 g
-
unsalted butter softened250 g
-
eggs3
-
cornmeal, coarse170 g
-
gluten-free baking powder1 tsp
-
icing sugar for dusting
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
7.4 g
Calorie
1865 kJ /
444 kcal
Grassi
32.3 g
Fibre
2.7 g
Carboidrati
31.8 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Gluten-free Baking
10 ricette
Svizzera
Svizzera
Ti potrebbe interessare anche...
Avocado & lime soft serve ice-cream
5min
Gwinganna Barramundi escabeche
45min
DIY fruit dippers
35min
Caramel Brownies
1h 20min
Frozen Coconut Lime Cake
8h 25min
Plum slice
1h 30min
Falafel in square flatbread (r’gaif bread) with tahini sauce
1h 25min
Chicken pastilla
1h 10min
Pasta "alla Norma"
50min
Sunflower and sesame seed bread rolls
1h
Chocolate cake
45min
Coconut-Lime Crème Brûlée
3h 15min