Dispositivi & accessori
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
Prep. 10min
Totale 40min
6 portions
Ingredienti
-
water1750 g
-
plum tomatoes (6 tomatoes)360 g
-
aubergines (1-2 pieces)500 g
-
mozzarella (2 balls)250 g
-
smoked salmon (120-130 g)6 slices
-
plain yoghurt1
-
mustard1 tsp
-
extra virgin olive oil20 g
-
fresh basil leaves for decoration6
-
slivered almonds toasted, for decoration30 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
17.09 g
Calorie
1074 kJ /
257 kcal
Grassi
18.14 g
Fibre
2.52 g
Carboidrati
6.36 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Deliciously Light
10 ricette
Internazionale
Internazionale
Ti potrebbe interessare anche...
Baguette
3h 45min
Eggplant Stacks
1h 35min
Vegetable tortilla with chorizo
50min
Asparagus cream soup
30min
Rabbit stew (Gibelotte)
1h 35min
Full menu: lentils, pork tenderloin and salad
2h 40min
Artichokes Romana
50min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min
Potato and vegetable purée
45min
Tabouleh with quinoa and tuna
40min
Borscht
50min
Braised Eggs
Nessuna valutazione